-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127140264 -
Te : från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 175 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356290
- Titel
- Te : från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 930 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder. Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur. Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism. Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur 1 9789127356290 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789170852091
- Titel
- Espressoboken
- Författare
- Johansson, Matts - Bjerke, Petter
- Förlag
- Göteborg : Cordia
- Utgivningsår
- 2000
- Språk
- Svenska
Göteborg : Cordia 9789170852091 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
9789127140264 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1:a uppl. 2008. 176 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1:a 9789127116658 -
Tokyo food
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2010. 134 sidor.
Nära nyskick. Förråd 70
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118423
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Petter Bjerke - Gustav Karlsson Frost - Markus Karlsson Frost
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 134 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 225 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 596 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i flexiband.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118423 -
TE – Från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2006. 175 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. märke på smutssidan.) – Skyddsomslag med mindre yt- och kantmärken. – Se fler bilder! ––
Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för d läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356290
- Titel
- Te : från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 930 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder. Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur. Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism. Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur 9789127356290 -
Te. Från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 175 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagsband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356299
- Titel
- Te : från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 930 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder. Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur. Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism. Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur 1 9127356299 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658 -
Te : från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 175 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356299
- Titel
- Te : från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 930 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder. Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur. Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism. Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur 1 9127356299 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658 -
Te : från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 175 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356299
- Titel
- Te : från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 930 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder. Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur. Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism. Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur 1 9127356299 -
Te : från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 175 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356290
- Titel
- Te : från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 930 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder. Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur. Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism. Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur 1 9789127356290 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok.
Nära nyskick. Stockholm : Natur och kultur, 2008, Ny utg. 175[1]s. Färgill. 25 x 22 cm. Fotograf: Helén Pe. ISBN: 9789127116658 ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Kartonnage) Lätt ytslitage på pärm, i övrigt i nyskick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
9789127116658 -
Te: från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur. Första uppl. 2006. 175 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inbunden i förlagets pappband med skyddsomslag. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356299
- Titel
- Te : från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 930 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder. Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur. Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism. Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Första 9127356299 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nära nyskick. Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658 -
Te : från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 175 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. PRESENTSKICK
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356290
- Titel
- Te : från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 930 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder. Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur. Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism. Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur 1 9789127356290 -
Te : från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 175 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. PRESENTSKICK.
Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356290
- Titel
- Te : från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 930 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder. Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur. Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism. Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur 1 9789127356290 -
Tokyo food
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2010. 134 sidor.
Nyskick. Boken är i skrivande stund slut i övrig nätbokhandel.
Rikt illustrerad i färg.
M&D 220122Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118423
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Petter Bjerke - Gustav Karlsson Frost - Markus Karlsson Frost
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 134 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 225 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 596 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i flexiband.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118423 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
Natur & Kultur 1 9789127140264 -
Tokyo food
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 136 sidor.
Nära nyskick. Flexiband. Fint ex. Se också våra övriga böcker - samma frakt oavsett antal du beställer av oss.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127140264 -
TOKYO FOOD
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2010. 134 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK! – Se fler bilder! –– Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fuj läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118423
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Petter Bjerke - Gustav Karlsson Frost - Markus Karlsson Frost
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 134 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 225 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 596 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i flexiband.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
Natur & Kultur 9789127118423 -
Tokyo food
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2010. 134 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118423
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Petter Bjerke - Gustav Karlsson Frost - Markus Karlsson Frost
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 134 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 225 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 596 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i flexiband.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118423 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127140264 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127140264 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127118423
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Petter Bjerke - Gustav Karlsson Frost - Markus Karlsson Frost
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 134 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 225 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 596 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i flexiband.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118423
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn